Thursday, May 5, 2011

Ciuperci veninoase de societate :)

   Din cauza unei discutii mai polemice in clasã , ma gândeam si am ajuns la concluzia : ce rusinos si fara rost e showbizz'ul actual.Zicand asta nu ma refer nici un moment la cel din România in special ci din intreaga lume. Ma face sa resping orice idee ca ar putea imbunatati ceva, cand defapt realitatea e ca doar o sa ingroape si mai mult orice speranta de frumos adevarat si distruge gandurile si opiniile societatii fara mila!!!
 Descopar peste tot aparitia unor persoane destul ( sa nu zic TOTAL ) inculte si fara o educatie apropriata pentru a aparea intr-un loc ce e vizualizat de o multime , care impulseaza gustul spre un fizic reusit datorita banilor impinsi de spectatori in conturile lor acoperite de zerouri nemuncite ... e JALNIC , sincer ..
  Din prisma mea de adolescent de 17 ani, vad cum nu reusesc sa ma incant cand dau drumul la Tv sau deschid un site si de ce nu o revista, pentru ca asi indrazni sa gandesc ca imi distruge atat simturile cat si mintea cu fel de fel de stiri nemultumitoare pline de venin si nenorociri , pe langa articole cu domnite ce isi mai adauga o marime la sutien, isi mai fac o sesiune fotografica pentru reviste vulgare si de ce nu mai dau o raita pe la Tv sa isi etaleze noile necazuri scrise de un scenarist incompetent, iesit de pe bancile unor facultati dupa 3 ani de distractii si absente de la cursuri, platit pentru a inventa povestile incalcite ale acestor personaje. Sa nu uit de idolii sportivi ce apar si ei cu sau fara voie in gura presei datorita unei distractii normale, intr-un club, ce e destul de inflorita cu personaje feminine, amice de dormitor ale acestor domni.
    Ma intreb de ce media promoveaza si incearca sa ne impinga pe gat viata neinteresanta si pline de actiuni negandite ale acestor tip de indivizi, cand e plina lumea de noi talente, plina de oameni cu sentimente nobile ce incearca sa faca ceva sa scoata din mizerie o parte din pedepsiti sortii sau chestii putin mai optimiste ...DA!! tot eu imi raspund pentru ca dintr-o nefericita fericire stiu si raspunsul .. IT's ALL ABOUT MONEY , dar totusi .. voi cei responsabili, credeti ca in felul acesta o sa reusim o buna educatie pentru noile generatii? de exemplu pentru generatia mea ?
    Termin aici .. dar cred ca o sa mai abordez subiectul de indata ce mai gasesc un moment de ordine si inspiratie .. :)


     
Be Happy, Be You
 By Ioana T

No comments:

Post a Comment