Saturday, June 18, 2011

Timpul...

 Se scurge nemilos, fara incetare
nu iti lasa, nici de-l implori ...moment de cugetare



 Acum trece timpul si pentru ea...adica acum isi da seama ca dorinta din trecut de a ajunge "mare" a disparut. Oare cand a pierdut-o se intreaba. Stie cineva? Daca din intamplare a auzit careva de ea, de a ei, sa ii dea un e.mail sau un telefon..macar un gand sa-i trmita ca sigur ajunge la destinatie !
 Cu parere de rau se resemneza, pierde speranta sa o mai recupereze, realizeza caderea noptii in fiecare zi si remarca cum respinge dimineata urmatoare pentru ca asta inseamna sa piarda tinerete ...
Ii e teama ar zice . Se ingrozeste cand se gandeste ca s-ar putea ca ziua de maine sa reprezinte una in care se uita pe catalogul amintirilor si sa nu gaseasca ceva sa-i placa.
La cei 25 de ani ce-i apartin ... o framanta ganduri ca acestea... acum stau si eu si ma gandesc .e normal? nu se ingrapa in ele fara sa isi dea seama ca defapt ce trebuie sa faca este sa se ingrijeasca de ziua de astazi ..pentru ca cu siguranta asa o pregateste mult mai bine pe cea de maine !!!
Timpul e o inventie ...facuta de oameni !!! el nu exista !!!  e bun pentru organizare , dar sa nu ne lasam inselati de acest concept pentru ca in felul acesta pierdem multe.
:)


Din capitolul : Stari necunoscute

Be happy, Be you
By: Ioana T

2 comments:

  1. hace ya unos dias que no actualizas.......:( y en español hace años....................:( :( jajajaja

    ReplyDelete
  2. Hola guapa, muchas gracias por participar en el sorteo de BOO&BOO^^ te deseo mucha suerte!

    besitos♥

    ReplyDelete